Op 7 oktober vond de kick-off plaats van de tweede editie van het Ebbinge Investment Program. 60 high potentials maakten deze dag kennis met de wereld van private equity.

Succesvolle kick-off tweede editie Ebbinge Investment Program

Op 7 oktober 2016 vond de kick-off plaats van het Ebbinge Investment Program 2016-2017. De deelnemers van dit programma, 60 door Ebbinge geselecteerde high potentials, maakten op deze dag kennis met de wereld van private equity. Er waren diverse sprekers, waaronder Koen van Engelen van Venture IQ, en workshops van AAC Capital, Egeria, Foreman Capital, Nedvest Capital en Nordian Capital.

Het Ebbinge Investment Program helpt private equity huizen met het aantrekken van de beste academici van Nederland. Het doel van het Investment Program is om jong talent te laten kennismaken met de wereld van private equity en te verbinden met toonaangevende private equity huizen. Deelnemende private equity huizen zijn NPM Capital, Hal Investments, Nordian Capital, Nedvest Capital, Foreman Capital, Egeria en AAC Capital.

Het Ebbinge Investment Program is ontstaan vanuit duidelijke trends binnen private equity. Enerzijds de stijgende behoefte naar jong talent in de vorm van stagiairs, analisten en associates. Anderzijds onder jong talent de stijgende behoefte naar analytische uitdaging, impact en ondernemerschap. Beide behoeften brengt Ebbinge samen in dit programma.

Gedurende het komende jaar worden er vanuit het Ebbinge Investment Program diverse inhousedagen, workshops en trainingen georganiseerd.

Informatie en contact

Stefanie Driever (events en stages)
Marleen van der Meulen (analisten en associates)