Ebbinge ‘Voor de jonge ondernemer’ helpt pe-huizen, investeerders, start-ups en ondernemers met het aantrekken van de beste academici.

In contact met de top van de studentenmarkt: search en advies

Onze diensten

Ebbinge ‘Voor de jonge ondernemer’ brengt private equity huizen, investeerders, start-ups en ondernemers in contact met academisch toptalent. Deze studenten zijn strategisch, cijfermatig en sociaal sterk en hebben:

  • Een financiële of technische achtergrond
  • Bovengemiddelde capaciteiten
  • Uitstekende studieresultaten
  • Opvallende persoonlijkheid
  • Uitgesproken loopbaanambitie

In de verschillende studentensteden en bij de relevante studies komen wij via ambassadeurs in contact met veelbelovende studenten. Deze studenten kennen zij van hun eigen studie, (sport)vereniging of ander netwerk. Op deze manier leren wij de potentiële Ebbinge kandidaten kennen.

Na een intensieve selectieprocedure beslissen wij of de aangedragen potentiële kandidaten worden opgenomen in de talentpool voor het Ebbinge Investment Program.

Afgestudeerd toptalent

Ebbinge ‘Voor de jonge ondernemer’ is gespecialiseerd in het vinden, coachen, stimuleren en begeleiden van toptalent richting een stage of startfunctie. Een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers staat centraal. We zitten graag aan tafel als sparringpartner en adviseren over de positionering van organisaties in de studentenmarkt en bieden inzicht in hoe de beste academici van Nederland aangetrokken kunnen worden. Onderdeel hiervan is dat wij met organisaties meedenken en meewerken aan het ontwikkelen van wervingsstrategieën en talentprogramma’s. Wij brengen u in contact met de top van de startersmarkt en per saldo met de ‘best passende’ kandidaat. Die heeft verbinding met de onderneming, de opdracht en de (gewenste) cultuur en mensen.

Informatie en contact

T: +31 (0)20 5 747 570
E: info@investmentprogram.nl