Ebbinge ‘Voor de jonge ondernemer’ helpt pe-huizen, investeerders, start-ups en ondernemers met het aantrekken van de beste academici.

Ultiem toptalent, dé toekomstig leiders.

Voor de jonge ondernemer

Ebbinge ‘Voor de jonge ondernemer’ helpt private equity huizen, investeerders, start-ups en ondernemers met het aantrekken van de beste academici van Nederland. Wij kunnen het potentieel in kaart brengen, helpen de opdracht bij binnenkomst te formuleren en met onze ervaring en breed netwerk het best passende talent te vinden.

Ebbinge Investment Program

Het Ebbinge Investment Program is in 2015 ontstaan vanuit een duidelijke trend binnen private equity. Enerzijds signaleren wij een stijgende behoefte naar jong talent in de vorm van stagiairs, analisten en associates. Anderzijds constateren wij onder jong talent de stijgende behoefte naar analytische uitdaging, impact en ondernemerschap. Beide behoeften brengen wij samen in dit programma.

Het doel van het Investment Program is om PE stevig te positioneren in de juiste doelgroep waarbij we jong talent klaarstomen voor PE en verbinden met toonaangevende private equity huizen.

Het Investment Program 2017-2018 start in oktober 2017 na een grondige voorselectie met 50 high potentials die zeer geïnteresseerd zijn in private equity. De talentpool wordt continu aangevuld met kandidaten die gedurende het jaar door ons geschikt worden geacht. In samenwerking met de organisaties waarvoor wij werken organiseren wij verschillende ontmoetingsmomenten zoals oriëntatiedagen, casetrainingen, inhousedagen en stages.

Wat wij bieden

Ebbinge heeft jarenlange ervaring met het vinden, coachen, stimuleren en begeleiden van toptalent richting een startfunctie. Daarnaast hebben wij gedegen kennis en begrip van de private equity markt in het algemeen en de private equity-huizen specifiek. Wij bieden klanten toegang tot ons netwerk en brengen hen in contact met de top van de startersmarkt en per saldo met de ‘best passende’ kandidaat. Die heeft verbinding met de onderneming, de opdracht en de (gewenste) cultuur en mensen.

Ebbinge groeit mee met ontwikkelingen in de markt

Van 1988 tot 2015 was Ebbinge marktleider in de search van academisch toptalent voor onder meer multinationals, strategiehuizen, advocatenkantoren en banken. De vraag naar academisch toptalent vanuit deze organisaties is de afgelopen jaren veranderd doordat zij steeds vaker zelf een recruitmentapparaat hebben opgezet gericht op het werven en selecteren van young professionals. Wij willen graag toegevoegde waarde bieden en hebben daarom gekozen voor een specifieker campus model gericht op search van de beste academici voor ondernemend Nederland.

Informatie en contact

Marleen van der Meulen, Stefanie Driever

T: +31 (0)20 5 747 570
E: info@investmentprogram.nl