Maak kennis met ondernemend Nederland middels diverse events.

Aanmelden

Heb je interesse in ondernemen, investeren en strategische vraagstukken? Word jij graag analytisch uitgedaagd? Wil je private equity leren kennen? En je kansen op een stage of startersrol binnen ondernemend Nederland aanzienlijk vergroten? Meld je dan nu aan voor het Investment Program 2017-2018!

Gedurende een collegejaar maak je kennis met private equity en diverse private equity partijen. Hoe ziet het Investment Program er concreet uit?

- Oktober: Kick-off event waarbij de deelnemende partijen zich presenteren en diverse workshops plaatsvinden
- December/Maart/April/Mei: exclusieve inhousedagen bij de deelnemende private equity partijen. Deelname op basis van jouw interesse en beschikbaarheid en de interesse van een partij.
- Diverse trainingen.
- Informele kennismakingen bij een partij.

Daarnaast word je gedurende het jaar op de hoogte gehouden van stage- en startmogelijkheden binnen private equity. Als je concreet op zoek bent naar een stage of startersrol begeleiden wij je bij het oriëntatieproces en zorgen we dat je goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek gaat.

Heb je nog vragen over private equity, Ebbinge of het Investment Program? Neem dan contact op met Stefanie Driever: stefanie.driever@ebbinge.nl / + 31 6 57 75 24 52.

Klik hier om je aan te melden voor het Investment Program 2017-2018. We streven ernaar jouw profiel binnen twee weken beoordeeld te hebben. We zien je aanmelding graag tegemoet!

NB De officiële aanmelddeadline is al verstreken, maar we bekijken welke mogelijkheden bestaan om in te stromen in het Investment Program.